ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Associació Catalana de Professors de Cant dedica el seu congrés anual al pianista repertorista

21/10/2020 |

 

http://www.revistamusical.cat/lassociacio-catalana-de-professors-de-cant-dedica-el-seu-congres-anual-al-pianista-repertorista/

L’Associació Catalana de Professors de Cant (ACPC) fa cada any un congrés amb un tema central d’interès per als professors de cant i tot el que envolta el món de la veu. Aquest 2020, en la catorzena edició, el dedica al pianista repertorista, figura clau en la formació i la carrera de tot cantant.

El congrés se celebrarà el proper dissabte 14 de novembre a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), en una jornada que començarà a les 9.30 h i acabarà a les 20 h. Al matí es dedicarà una ponència-entrevista al pianista Manuel García Morante, amb la també pianista Viviana Salisi com a interlocutora; després hi haurà la ponència-taller “Què ha de saber un repertorista? Comparativa de plans d’estudis”, a càrrec novament de Viviana Salisi.

A la tarda tindrà lloc la taula rodona “La figura del pianista repertorista”, moderada per Marta Fiol i Mònica Toll, amb la participació de diversos pianistes relacionats amb el món del repertori vocal, que parlaran sobre la seva experiència en aquest camp i de la situació en particular d’aquesta especialitat al nostre país. Hi intervindran els coneguts pianistes acompanyants Francisco Poyato, Marta Mauri, Mark Hastings, Marta Pujol, Osías Wilenski, Jordi Armengol i Josep Maria Cols. També tindrà lloc la classe magistral “Com treballar amb un cantant”, dirigida per Alan Branch.

El congrés serà de caràcter presencial i retransmès per via telemàtica, opció a la qual també s’admet la inscripció. El termini per inscriure-s’hi acaba el 31 d’octubre. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

L’Associació Catalana de Professors de Cant, constituïda des del mes de març del 2006, és una associació cultural sense finalitat de lucre organitzada com a punt de trobada per a tots els professionals de la veu que des d’àmbits diversos n’afronten l’estudi. L’àmbit del cant és la bastida des de la qual l’associació vehicula tota la seva activitat adreçada als professionals i estudiants que treballen amb la veu des d’un vessant pedagògic, artístic i/o mèdic. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet