ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Els tangos protagonitzen la pròxima proposta de l'Ordino Clàssic

23/10/2020 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/81817/els-tangos-protagonitzen-la-proxima-proposta-de-lordino-classic

La cita tindrà lloc diumenge, 8 de novembre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra

'Passió i tangos', serà la següent proposta de la tercera edició d’Ordino Clàssic, organitzat pel comú i la Fundació Crèdit Andorrà. La cita tindrà lloc diumenge, 8 de novembre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra i les entrades estaran disponibles a partir de divendres al web www.ordinoclassic.ad/entrades i a l’Oficina de Turisme d’Ordino per un preu de 15 euros.

La proposta artística anirà a càrrec de Guitar Bellows, format per Pilar Planavila (acordió cromàtic) i Manu Suárez de la Vega (guitarra elèctrica), que estaran acompanyats per un duet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, format per Àlex Arajol (violí) i Jordi Claret (violoncel), i pels ballarins Mònica Vega, Xavi Pérez i Dani Sampaio. La coreografia va a càrrec de Vega i els arranjaments musicals de la mà de Gregori Ferrer, sota la direcció i dramatúrgia de Joan Hernández.

El programa té a Carlos Gardel i Astor Piazzolla com a autors centrals, amb títols com 'El Choclo', 'Por una cabeza', 'Adiós', 'Nonino', 'Libertango', 'Oblivion', 'Violentango', 'A media luz', 'Vuelvo al sur', 'Adiós, muchachos', 'Volver' i 'El día que me quieras'. Però també s’interpretaran èxits de Richard Galliano i Frank Marocco com 'Tango pour Claude' i 'Tango bellissimo'.

D’aquesta forma, Ordino Clàssic continua amb el seu objectiu d’acostar a tothom la música clàssica i popular a través de propostes atractives i actuals. D’altra banda, el certamen també vol reivindicar la necessitat de preservar la cultura i de demostrar que es pot gaudir dels esdeveniments d’una manera "segura i responsable". 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet