ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La nova plataforma de streaming és de concerts i és de L'Auditori

31/10/2020 |

 

http://www.enderrock.cat/noticia/21860/nova-plataforma-streaming-es-concerts-es-auditori

Es crea L'Auditori Digital, una plataforma de pagament per veure concerts en línia

L’Auditori de Barcelona engega una nova versió digital i de pagament, L’Auditori Digital. La iniciativa, precipitada per la pandèmia, respon a l’aposta que fa la institució per arribar a públics més diversos i trencar les barreres generacionals i físiques que la separen de part d’un públic potencial.

L’Auditori Digital, pren com a model plataformes de streaming de tant èxit com poden ser Filmin o Netflix, i ofereix continguts exclusius a través de subscripcions. Així, mitjançant un pagament de prop de 8€ mensuals, es podria accedir i veure concerts en live streaming i a la carta, a més d’escoltar els àlbums del nou segell discogràfic de L’Auditori, centrat sobretot en l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona.

Què s’hi podrà veure aquests mesos?
Els concerts que s’han ofert fins ara de la temporada de tardor -com els inagurals de la Biennal de Quartets de Barcelona i els primers de L’OBC-, ja s’han emès en línia i es tenen previstes 26 produccions més -a l’espera, també, de com es puguin fer amb les noves mesures per aturar la pandèmia-. Aquest primer mes la subscripció tindrà un preu d’1€ per a tots aquells que la sol·licitin fins al 15 de novembre, i de 7,90€ els propers mesos. També s’ofereix, com fan plataformes com Filmin o Movistar, la possibilitat de consumir un únic concert (tant en directe com a la carta) per 3,90€.

A més, entre els continguts digitals també n’hi haurà alguns de gratuïts, com per exemple els programes de mà, amb la voluntat de promoure la sostenibilitat i reduir la despesa de paper, o les activitats del Projecte Educatiu de l’Auditori de Barcelona, com xerrades, entrevistes o tutorials amb una finalitiat de divulgació i formació musical. 


440Clàssica&Jazz

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet