ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Ignasi Cambra manté el seu debut amb la Banda Municipal via streaming

9/11/2020 |

 

El pianista Ignasi Cambra manté el seu debut amb la Banda Municipal via streaming

El pianista Ignasi Cambra s’estrenarà com a solista amb la Banda Municipal el proper dissabte 14 de novembre a les 18.00 hores via streaming (https://www.auditori.cat/ca/immortal-ausias-march). El concert que inicialment estava previst pel proper diumenge 15 de novembre finalment el podrem gaudir el proper dissabte 14.

Cambra es posarà al capdavant del cèlebre Concert per a piano en la menor d'Edvard Grieg, una de les obres cabdals per aquest instrument, en la seva versió per a banda simfònica. En el mateix concert, també es podrà escoltar l'estrena mundial de Caffeine, un encàrrec de l'ESMUC a Morphery, i de la Simfonia núm. 7 "Ausiàs March. Quatre facetes personals" de Salvador Brotons, que dirigirà la formació.

El concert tindrà lloc dins de la nova proposta l’Auditori digital, que fins el proper 15 de novembre tothom qui ho vulgui es pot subscriure pagant només 1 € el primer més amb accés il·limitat a tots els continguts de la plataforma. Un cop finalitzi la promoció, la subscripció mensual tindrà un preu de 7,90 €. També hi ha l’opció de consumir concerts únics per un preu de 3,90 € tant si són en live streaming com en la versió de catàleg. La plataforma donarà accés a concerts en live streaming i sota demanda, al segell discogràfic de L’Auditori, programes de mà dels concerts, xerrades prèvies i altres continguts digitals. L’Auditori de Barcelona fa un pas més per apropar la música de qualitat a tothom i aposta per formats més ecològics i sostenibles.
 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet