ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori Digital aconsegueix 1.600 subscriptors

14/11/2020 |

 

https://www.elperiodico.cat/ca/oci-i-cultura/20201113/lauditori-digital-aconsegueix-1600-subscriptors-8202209

Melòmans de diferents països s'han apuntat a la plataforma que aquest divendres ofereix en 'live streaming' el debut de Tabita Berlund al capdavant de l'OBC amb obres de Pärt i Sibelius

L’Auditori Digital ha aconseguit en menys de dues setmanes més de 1600 subscriptors dels cinc continents amb la plataforma que va llançar el 30 d’octubre coincidint amb la segona apagada de les actuacions en viu i amb públic a Catalunya. Aquest model pioner amb qualitat d’imatge i so ofereix tant concerts en ‘live streaming’ i també té gravacions d’àlbums digitals amb segell propi de l’OBC i de la Banda Municipal, entre d’altres. Per ara ha despertat molt interès. No només compta amb subscriptors a Catalunya i Espanya, també a França, Alemanya, als Estats Units, Suïssa, el Regne Unit, els Països Baixos, Singapur, Austràlia. L’oferta per subscriure’s per un euro el primer mes a la plataforma s’ha prorrogat fins al pròxim 15 de desembre. Quan finalitzi la promoció, la subscripció mensual tindrà un preu de 7,90 euros. També es podrà accedir a concerts per 3,90 euros cada un, ja sigui en ‘live streaming’ o no.

Debut ‘online’
Aquest divendres L’Auditori Digital permetrà assistir al debut al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya de la directora noruega Tabita Berglund,a partir de les 19 hores amb un programa que inclou ‘Tabula Rasa’, cèlebre composició d’Arvo Pärt, una obra per a dos violins, piano preparat i orquestra de corda. Hi actuaran com a solistes els violinistes del Quartet Casals, Vera Martínez Mehner i Abel Tomás, i la pianista Luïsa Espigolé. Completarà el programa la ‘Setena simfonia’ de Jean Sibelius.

Per a aquest primer trimestre s’han previst 26 produccions en ‘live streaming’. I l’apartat ‘A la carta’ ofereix tots els concerts de la primera Biennal de quartets realitzada el setembre passat. Al seu dia es van emetre en ‘streaming’ i ara, editats i aprovats pels artistes que els van protagonitzar, estaran disponibles durant uns mesos a L’Auditori Digital.

Marta Cervera
El Periódico de Catalunya

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet