ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori de Barcelona reobre portes el proper de desembre

19/11/2020 |

 

L'Auditori de Barcelona continuarà la seva activitat en directe a través de L’Auditori Digital i reobrirà les seves portes al públic general el proper 4 de desembre i al públic escolar l’1 de desembre.

L'activitat presencial es reprendrà l’1 de desembre amb les produccions per a escoles de Ma, me, mi Mozart i L’OBC balla Ravel del Projecte Educatiu de L’Auditori, sempre que les instruccions de la desescalada ho permetin, i el dia 4 de desembre amb la visita de Lina & Raül Refree dins del cicle Sit back i la presentació del seu nou àlbum conjunt, que sorprèn per la bellesa d’una proposta que aconsegueix un nou plantejament i la renovació del fado a través del piano i els sintetitzadors analògics.

Aquest cap de setmana es podrà gaudir des de casa del concert de l’OBC En set dies, en el que sonarà l’obra homònima de Thomas Adès, compositor convidat d’aquesta temporada a L’Auditori de Barcelona. La cita, que es podrà veure demà divendres 20 a les 19 h en streaming a través de L’Auditori Digital, comptarà amb la direcció de Josep Caballé Domenech, una de les batutes catalanes més internacionals, i la pianista Neus Estarellas. Completaran el programa dues obres colossals del repertori simfònic com són l’extraordinaria Obertura, Scherzo i Finale de Robert Schumann i els Interludis simfònics de l'òpera "Intermezzo" de Richard Strauss.

Dissabte 21 a les 19.30 h serà el torn de la Banda Municipal amb un programa imperdible que, amb la direcció de José Rafael Pascual-Vilaplana reunirà el supergrup de jazz que formen el pianista Marco Mezquida, el saxofonista Ernesto Aurignac i el baterista Ramon Prats. Sense cap mena de dubte, una de les formacions més interessants del panorama jazzístic estatal.

La setmana vinent, el pianista Javier Perianes s’incorpora a la producció Ramificacions de l’OBC, que havia de comptar inicialment al piano amb Khatia Buniatishvilli. El concert es podrà seguir el dia 27 de novembre a les 19 h en live streaming a través de L’Auditori Digital. Dirigit per Ludovic Morlot, aquest programa està encapçalat pel Concert per a piano n. 23 de Mozart, obra amb una factura de gran maduresa i un lirisme ingent. Hi sonaran també dos títols dels compositors hongaresos més importants del segle XX: Béla Bartók i György Ligeti. El primer amb la Música per a cordes, percussió i celesta i el segon amb Ramifications per a orquestra de cordes. Tancarà el programa l’estrena absoluta d'Homenaje a Ligeti de Sofía Martínez.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet