ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Orquestra Barroca Catalana persisteix amb el concert del dia 28 a Sant Felp Neri

20/11/2020 |

 

L’Orquestra Barroca Catalana persisteix amb el concert programat el dissabte 28 de novembre a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona 

Després d’anul·lar la temporada de primavera i el primer concert de la temporada de tardor el passat 8 de novembre per culpa de les mesures decretades degut a la COVID19, l’Orquestra Barroca Catalana, persisteix programant el segon concert de la VI temporada de Música Antiga a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona. L’Orquestra Barroca ha apostat per la #culturasegura i amb un gran esforç econòmic, personal i artístic ha volgut, tot i les circumstàncies complicades que es poden desenvolupar les següents setmanes, presentar aquest concert de tardor a la ciutat de Barcelona.

Aquest concert serà el dissabte 28 de novembre a les 20.30 hores (canvi de dia habitual i hora!) amb un concert titulat El Triangle Italià, amb la concertino i directora Farran Sylvan James, al capdavant. El triangle italià correspon a les ciutats italianes que influenciaven musicalment als segles XVII i XVIII: Nàpols, Roma i Venècia.

El primer costat del triangle serà a Nàpols i podrem escoltar Charles Avison amb el seu Concerto Grosso i Nicola Porpora el Salve Regina en Fa M a voce sola con strumenti. Si ens traslladem a Roma, escoltarem d’Arcangelo Corelli el Concerto Grosso op. VI nº 8 “fatto per la Notte di Natale” i finalment el viatge acabarà a Venècia amb Antonio Vivaldi i el Nisi Dominus RV 608 Ospedale pietà.

En aquesta ocasió comptarem amb la veu solista del contratenor sevillà Gabriel Díaz. Treballa habitualment amb diverses orquestres i ensemble com La Capella Reial de Catalunya, el Choeur de Chambre de Namur, La Grand Chapelle, Los Músicos de su Alteza, Vox Luminis, Les Ambassadeurs i Musica Saeculorum, entre d’altres, sota la batuta de directors com Jordi Savall, Leonardo García Alarcon, Lionel Meunier, Philipp von Steinaecker o Alexis Kossenko. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet