ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

'Cum silentio' primer disc del Cor Cererols nominat als premis ICMA 2021

25/11/2020 |

 

El disc 'Cum silentio', primer treball discogràfic del Cor Cererols, ha estat nominat als prestigiosos premis ICMA 2021 (International Classical Music Awards) en la categoria de millor disc de música coral de l’any 2020. El disc ha estat seleccionat per un jurat format per 20 crítics musicals de 16 països diferents.
El 15 de desembre es donaran a conèixer els finalistes i el proper 20 de gener els guanyadors definitius en cada categoria.

El disc, realitzat el gener de 2020 al Monestir de Montserrat amb Santi Barguñó a la producció musical i sota el segell de Discos de l’Abadia de Montserrat (DAM), recupera bona part de l’obra coral del P. Anselm Ferrer - compositor i director de l’Escolania de Montserrat durant més de 20 anys a començaments del segle XX - juntament amb obres de V. Goicoechea i T. L. de Victoria. És la primera vegada que un cor professional enregistra les obres del P. Ferrer, motiu pel qual el disc representa una aportació rellevant a la recuperació del patrimoni coral català, reconeguda ara internacionalment.

Tot i la situació excepcional el Cor Cererols debutarà el proper 21 de maig de 2021 dins el cicle Llums d’antiga a l’Auditori de Barcelona amb un concert articulat al voltant de tres compositors vinculats al monestir i a l’escolania de Montserrat: Joan Cererols, Joan Marc i el Pare Anselm Ferrer.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet