ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori de Girona presenta la temporada del seu 15è aniversari amb un missatge d'esperança

16/12/2020 |

 

Aquesta temporada combina reconegudes figures internacionals amb importants intèrprets catalans. Entre els primers destaquen un parell d’ibercàmeres’ ja clàssics com Gergiev amb l’Orquestra del Mariinsky interpretant Wagner, la Clàssica de Prokofiev i la Gran de Schubert, o Varvara, juntament amb concerts prometedors com La Creació de Haydn amb l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria o Minkowski dirigint Txaikovski. En l’àmbit solista trobem molt interessants i guanyadores les propostes de Martha Argerich i Ivo Pogorelich,ella amb l’Orquestra de Lucerna i ell amb un eclèctic programa que va des de Bach a Ravel.

Pel que fa als artistes catalans destaca la Giorquestra dirigida per Francesc Prat i Xavier Sabata que canta i fa una proposta escènica; el Cosmos Quartet, i Música Reservata Barcelona que estrena (finalment complerta!) la Missa de Magrané que hem anat coneixent trosset a trosset els darrers anys.

Víctor García del Gomar ha destacat l’equilibri entre obres de gran repertori amb altres més novedoses i la recuperació d’alguns dels concerts que van haver de ser suspesos a causa de la pandàmia (La Real Cámara, Pogorelich i Música Reservata) amb un ventall de preus des dels 12 als 84€. I una nova estratègia digital oferint concerts a través del web de Savall, la Simfònica del Liceu o la Jove Orquestra de les Comarques Gironines.

Ignasi Albors
Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet