ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Palau suspèn Mutter i presenta Camarena

12/1/2021 |

 

El Palau de la Música ha informat que els dos concerts amb Anne-Sophie Mutter previstos per als dies 16 i 17 de gener queden posposats fins a noves dates. També, i degut al confinament municipal, només s’oferirà el primer (18 de gener) dels dos concerts previstos del tenor mexicà Javier Camarena, que debutarà al Palau amb un recital d’òpera i cançó dilluns vinent.

El seu art excel·leix tant en el repertori belcantista com en el més líric, gràcies a una veu privilegiada i una sensibilitat posada al servei de l’emoció. El cantant mexicà, que ha construït els darrers anys una carrera fulgurant a nivell internacional, mostrarà la seva versatilitat i naturalitat canora basada en un fraseig dolç i empàtic mitjançant un programa d’òpera i cançó, acompanyat al piano per Ángel Rodríguez. Un viatge que passa pel bel canto, la cançó napolitana, la cançó mexicana i la sarsuela espanyola.

Bescanvi i devolució d’entrades:

- Concerts amb Anne-Sophie Mutter: les mateixes entrades seran vàlides en les noves dates del concert. Tanmateix, les persones que hagin comprat entrades poden demanar, a través d’aquest enllaç, el bescanvi dels imports per a un altre concert o la devolució de l’import de les localitats, o bé deixar l'import de l’entrada en donació.

- Concert amb Javier Camarena. Les entrades per al dia 19 seran vàlides per al dia 18, en què s’intentarà mantenir una ubicació molt semblant. Tanmateix, les persones que hagin comprat entrades poden demanar, a través d’aquest enllaç, el bescanvi dels imports per a un altre concert o la devolució de l’import de les localitats, o bé deixar l'import de l’entrada en donació.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet