ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El concert ‘Depel·lícula!' tindrà lloc el proper 31 de gener

13/1/2021 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/83362/el-concert-depellicula-torna-a-obrir-les-seves-portes

Després de l’ajornament es reinaugurà a l’Auditori Nacional d’Ordino

Les entrades per al concert ‘De pel·lícula!’, que va ser ajornat el 20 de desembre a causa de la mort de l’excap de Govern Òscar Ribas, ja estan a la venda. El concert tindrà lloc diumenge 31 de gener a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino i se celebrarà en dues sessions: a les 17:00 i a les 19.30 hores.
La cita serà un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com Harry Potter, Cinema Paradiso o Moulin Rouge, entre d’altres. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic.

De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema. Músics i actors prometen fer passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules: Intro 2046, James Bond,Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants, El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, Moulin Rouge i Outro 2046.

D’aquesta manera,l’Ordino Clàssic tancarà la tercera edició, que va donar el tret de sortida el 18 d’octubre amb Música per la memòria i que ha comptat amb un total de cinc propostes; dues d’elles, el concert de Cap d’Any i De pel·lícula!, en dues sessions. Enguany, a més, Ordino Clàssic ha volgut reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19, i totes les dificultats que té la població per assitir a actes culturals.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet