ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Curs Internacional de Composició Barcelona Modern celebra la setena edició

10/3/2021 |

 

El curs es realitzarà de forma online, i els concerts que formen part del curs via streaming, pendents de que una millora en l’aspecte sanitari permetés alguna de les trobades i/o concerts finals de forma presencial.

El Curs Internacional de Composició Barcelona Modern es tracta d'un curs en el qual joves compositors -seleccionats per convocatòria oberta de dossiers- seran tutelats per dos compositors convidats d'àmplia i sòlida experiència i renom internacional, els italians, Francesco Filidei i Oscar Bianchi.

Mitjançant la interrelació amb els músics del Barcelona Modern Ensemble (BME) - ensemble resident- i l’ensemble convidat, Vertixe Sonora Ensemble de Galicia, desenvoluparan al llarg de la durada del curs un projecte de composició que culminarà
en una obra realitzada per part dels alumnes. Ésun projecte d'alt interès i importància per a la cultura i la creació de música culta actual, i pioner a Barcelona.

A més, els curs que es desenvolupen al llarg del curs, estan inclosos dins el Festival Barcelona Modern. Aquesta edició comptarà amb 7 concerts de març a agost de 2021 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet