ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Stéphane Degout i Simon Lepper, nova col·laboració entre el Palau i el LIFE Victoria

12/3/2021 |

 

Dins de la col·laboració anual entre el Palau de la Música Catalana i el Lied Festival Victoria de los Ángeles (LIFE Victoria), el 20 de desembre de 2021 faran el seu debut recitalístic al Palau el baríton Stéphane Degout junt amb Simon Lepper al piano. Un avanç de temporada 2021-22 del Palau de la Música Catalana i que completa a l’hora la programació del LIFE Victoria 2021 -ja anunciada el passat estiu- i que inclou noms com Natalie Dessay, Mark Padmore, Sarah Connolly, Adrianne Pieczonka, Christopher Maltman, Julian Prégardien, Albert Guinovart, Mattia Olivieri, Malcolm Martineau o Julius Drake, entre d’altres.

Impuls al Lied

Un recital que té lloc dins del conveni de col·laboració entre el Palau i el Festival amb la finalitat comuna d’impulsar el Lied i que s’inicià el 2018 amb el debut al Palau de Simon Keenlyside, junt amb Malcolm Martineau; i seguí el 2019 amb el també debut Benjamin Appl al Palau junt amb Kristian Bezundeihout i el 2020 amb els Liebeslieder Waltzes a càrrec de Marta Mathéu, Gemma Coma-Alabert, David Alegret i Joan Martín-Royo junt amb Jordi Armengol i Francisco Poyato.

El Lied Festival Victoria de los Ángeles (LIFE Victoria) és una iniciativa de la Fundació Victoria de los Ángeles i arriba aquest any a la seva novena edició amb tres línies clares que el defineixen: la promoció del Lied, el suport al talent jove i el record de Victoria de los Ángeles com a referent musical i liederístic.

Referents internacionals

El baríton Stéphane Degout va debutar al LIFE Victoria dins de l’edició de 2019 junt amb Cédric Tiberghien i recentment ho ha fet al Gran Teatre del Liceu com a rei a Lessons in Love and Violence de George Benjamin en la seva estrena a l’Estat espanyol. Després de graduar-se el conservatori superior de Lió va copsar l’atenció internacional amb el seu debut a Aix-en-Provence com a Papageno. Des d’aleshores és un freqüent als principals teatres del món, com l’Opéra de Paris, Théâtre des Champs Elysées, Royal Opera House i Metropolitan Opera House, així com als festival d’Aix, Salzburg o Glyndebourne. També en el camp del recital apareix freqüentment a Londres, París, Amsterdam o Nova York, entre d’altres.

Per la seva banda, el pianista Simon Lepper debutà al LIFE Victoria el 2018 junt amb Julien van Mellaerts i també oferí unes masterclasses. Aquest any tornarà al Primavera LIFE amb Christiane Karg i també Julien van Mellaerts per oferir El cançoner italià d’Hugo Wolf i també una altra tanda de masterclasses. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet