ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El 66è Concurs Maria Canals se celebrarà entre el 3 i el 15 de juliol

12/3/2021 |

 

El 66è Concurs Maria Canals de Barcelona, que inicialment s’havia de celebrar entre el 21 de març i el 2 d’abril i obrir les portes de la primavera, finalment se celebrarà entre el 3 i el 15 de juliol. Com que es tracta d’una edició posposada, la 66a, la majoria dels membres del jurat i els concursants que havien estat seleccionats acuradament per la direcció artística del concurs es mantenen.

Si les circumstàncies ho permenten, les proves estaran obertes al públic com cada any.
La primera i segona prova, així com la semifinal, tindran lloc al Petit Palau entre el 4 i l’11 de juliol. La Gran Final, amb orquestra, serà el 14 de juliol amb els tres finalistes i la JONC al Palau de la Música Catalana.

El concurs fa una aposta ferma per garantir la seguratat de participants i públics i, per tant, s’aplicaran en tot moment les mesures de seguretat i higiene establertes tant a nivell nacional com internacional per vetllar per la salut de tots els implicats i el bon desenvolupament del certàmen.

L’OFF Concurs
Encara que, excepcionalment, enguany el Concurs Maria Canals se celebri al juliol, al març es respirarà l’ambient pianístic tan especial i únic que les activitats de l’OFF Concurs despleguen per tota la ciutat. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet