ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Convocat el 42è Concurs de Joves Compositors. Premi Internacional Frederic Mompou

13/4/2021 |

 

http://www.revistamusical.cat/convocat-el-42e-concurs-de-joves-compositors-premi-internacional-frederic-mompou/

Joventuts Musicals de Barcelona convoca el 42è Concurs de Joves Compositors. Premi Internacional Frederic Mompou, que enguany és dedicat a obres per a trio de cordes (violí, viola i violoncel). Hi pot participar qualsevol compositor l’edat del qual no superi els 35 anys el dia 31 de desembre de 2021. El premi consta de 4.000 euros (quantitat que estarà sotmesa a la fiscalitat del territori espanyol), l’edició i la comercialització de la partitura guanyadora a càrrec de l’Editorial Boileau i l’estrena de l’obra en un concert de la Xarxa de Músiques a Catalunya o en altres concerts organitzats per Joventuts Musicals. El concert serà enregistrat i difós per l’emissora Catalunya Música o altres mitjans que decideixi l’organització.

Les obres presentades han de ser completament inèdites i no s’han d’haver interpretat, publicat o difós anteriorment en cap mena de format. L’estil, l’escriptura i l’estructura de l’obra són completament lliures. La durada aconsellada se situa entre els 10 i els 18 minuts. El jurat estarà format per cinc membres de reconegut prestigi en l’àmbit de la música contemporània. La data límit de presentació de partitures és el dia 14 de setembre de 2021 inclusivament; cal enviar la partitura i el full d’inscripció a través de la plataforma Wetransfer a mompouaward@jmbarcelona.com. El veredicte es comunicarà abans del 31 d’octubre de 2021.

Es poden consultar les bases completes en aquest enllaç.

El Concurs de Joves Compositors Frederic Mompou es dedica a la memòria del matrimoni format pels músics Frederic Mompou i Carme Bravo, que van ser-ne presidents d’honor. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet