ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Bach Zum Mitsingen (BZM) és ara Mitsingen Bach Collegium (MBC)

20/4/2021 |

 

El programa de cantates participatives, Mitsingen Bach Collegium (MBC), es torna a posar en marxa per celebrar el desè aniversari de l’exitosa proposta dos anys després de la seva aturada.

El pròxim 29 i 30 de maig torna la iniciativa coral inèdita a Catalunya, Mitsingen Bach Collegium (MBC), antigament coneguda com a Bach zum mitsingen (BZM), que des de 2011, interpreta el cicle integral de les cantates de J.S.Bach en format participatiu i amb cantaires, novells i professionals, amb formació musical i experiència coral.

El projecte participatiu i pedagògic MBC, creat i liderat per Pau Jorquera, interpretarà la cantata BWV 194 Höchsterwünschtes Freudenfest respectant la data litúrgica per la qual Bach va escriure aquesta obra. Igualment, s’hi podrà sentir el motet per cor a 8 veus Duo Seraphim de Gregor Aichinger, també propi de la festivitat de la Trinitat.

El cor del Mitsingen Bach Collegium està format per participants amateurs i semiprofessionals, que comparteixen la producció colze a colze amb músics i cantants professionals del Bach Collegium Barcelona. Per les característiques del projecte (el treball intensiu i la dificultat de les obres que proposem) MBC està dirigit a persones amb experiència coral i formació musical.

Les persones interessades es poden inscriure en el següent enllaç, el nombre de places és limitat: https://bachcollegiumbarcelona.com/mbc-cantates/

Bach Collegium Barcelona., fundat l’any 2018 i dirigit per Pau Jorquera és una iniciativa professional que compta amb un cor i una orquestra especialitzats en la interpretació de la música antiga. L’objectiu fonamental de BCB, és la difusió de la música de J.S.Bach, a través de concerts que incloguin elements de proximitat entre la mateixa música, i el públic. El juliol de l’any 2018 grava el seu primer disc per cor a cappella Bach ist meine Freude!, amb motets de la família Bach, com a resultat i resum del treball realitzat els darrers anys. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet