ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

"L'OBC balla Ravel" aquest diumenge a TV3

28/5/2021 |

 

 El diumenge 30 de maig, a les 12.25 h, “Diumenge, concert” ofereix el concert “L’OBC balla Ravel”, una producció del Projecte Educatiu de L’Auditori enregistrada el 3 de desembre del 2020.

Es tracta d’un espectacle que aposta pel diàleg entre disciplines artístiques i proposa acostar-se a la música de Gabriel Fauré i Maurice Ravel a través de la dansa contemporània. L’interpreten els músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), sota la batuta de la directora grega Zoi Tsokanou, i amb la participació de sis ballarins dirigits pel coreògraf Antonio Ruz, que fan de guies en aquest viatge a través de la sonoritat i el moviment; un espectacle familiar i una proposta del Projecte Educatiu de L'Auditori.

L'espectacle, dirigit musicalment per Zoi Tsokanou i amb la direcció escènica i la coreografia d’Antonio Ruz, Premi Nacional de Dansa d’Espanya, es desenvolupa a través de la música i la història de “Ma mère l'oye”, una de les obres simfòniques més espectaculars i representatives del catàleg de Maurice Ravel. Al voltant d'aquesta música, un grup de ballarins ens expliquen, a través de la dansa, alguns dels contes infantils més coneguts de tots els temps, com el de “La bella i la bèstia”, en “Polzet” o “La bella dorment”.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet