ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori celebra el Dia de la Música

17/6/2021 |

 

El proper dilluns 21 de juny se celebra el Dia de la Música, una data assenyalada a la que L'Auditori de Barcelona sempre s'hi suma amb un munt de propostes.

Aquest any, les activitats pel Dia de la Música començaran dissabte 19 amb l'estrena del cicle Escenes: Dones i Creació, que tindrà la seva primera cita amb l'espectacle Pairidaeza de la pianista i compositora Marina Herlop, que es podrà veure dissabte i diumenge a la Sala 3 Tete Montoliu de L'Auditori. Un espectacle en el que Herlop està embolcallada per un espai dissenyat per l’estudi d’arquitectura Takk i que compta amb el duet vocal Tarta Relena.

El diumenge 20 el Museu de la Música farà una jornada de portes obertes, a les 11 h hi haurà una visita comentada i a les 17.30 h un concert del grup de gamelan a la Llanterna de L'Auditori.

El mateix dia 21, Jordi Savall tornarà a L'Auditori amb Le Concert Des Nations i La Capella Reial de Catalunya per oferir la Missa en si menor de Bach. Peça sacra que comptarà amb un repartiment vocal d'excepció format per la soprano Hana Blažíková, la mezzo Sophie Harmsen, el tenor Martin Platz, el contratenor Raffaele Pe i el baix Thomas Stimmel.

El colofó a aquesta gran setmana el posarà l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya el dia 25 de juny amb la direcció de Juanjo Mena, el violinista Sergei Dogadin i el concert extraordinari que dedicaran, en exclusiva, als abonats de l'OBC.

Tot plegat anirà acompanyat d'un sorteig a xarxes socials de 10 abonaments per assistir al Festival Mozart Nits d'Estiu que es farà el proper mes de juliol.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet