ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Cor Canta segueix treballant perquè la cultura no s'aturi. Concert dedicat a l'infermeria

18/6/2021 |

 

Després d’un any d'incertesa, el proper diumenge 27 de juny a les 19.00 hores a la Sala 1 Pau Casals de l’Auditori de Barcelona. tindrà lloc una nova edició del concert organitzat per EL COR CANTA. 

Les novetats més important del concert d’enguany són que el concert està dedicat al col·lectiu de les Infermeres comptant amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Inferemeres i Infermers de Barcelona, que s'ha encarregat una obra al compositor Josep Vila Casañas, 'De Dalt del Cingle' amb text del guanyador del Premi Carles Riba de poesia 2021, Miquel Desclot, un poema simfònic per a tenor, cor i orquestra que vaig compondre durant el mes de juny de 2020, en ple primer confinament de la pandèmia de la Covid-19.

El Cor Canta em va encarregar aquesta obra amb l’anhel de, quan fos possible, presentar-la al públic com una reflexió lúcida i profunda sobre aquesta aclaparadora vivència que, encara avui, està sacsejant el món de manera global. El concert incorpora també el Requiem de Bob Chilcot i el Magnifcat de John Rutter. El Cor estarà dirigit per Elisenda Carrasco, Eva Martínez i Jordi Lluch, amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb els solistes són Ulrike Haller, soprano i Jorge Juan Morata, tenor.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet