ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu Brass Ensemble protagonitza el segon concert de cambra de la temporada

8/7/2021 |

 

El Liceu Brass Ensemble protagonitza el segon concert de cambra de la temporada el proper 11 de juliol a les 18h a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. Aquesta formació neix a l’empara del projecte musical del Liceu, dirigit pel mestre Josep Pons, i compta amb el compromís i l’impuls de la secció de metalls de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu per abordar des de l’excel·lència i el rigor un repertori variat.

El prestigiós solista de trompeta Matthias Höfs, membre del German Brass Ensemble, dirigirà la formació que interpretarà un programa virtuós, exigent i alhora molt gratificant. Höfs ha arranjat obres ben variades que van del segle XVII, amb clàssics com ara el Concert de Brandenburg núm. 3 de J.S. Bach o l’Obertura de La forza del destino de Verdi, fins al segle XX, amb temes més actuals com ara How do you keep the music playing?, que Michel Legrand (1932 – 2019) va compondre per a la comèdia romàntica Amics íntims (1982).

El cicle de concerts de cambra va néixer la temporada 2018/19 en el marc del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu. El seu objectiu és donar visibilitat a les formacions constituïdes en el si de l’Orquestra Simfònica de la casa. El projecte, ideat pel mestre Josep Pons, busca potenciar una proximitat amb l’espectador, on la música en estat pur ens interpel·la. Amb un espai reduït, preus populars i la durada d’aproximadament d’una hora, aquests recitals permeten oferir un íntim tast de música de cambra. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet