ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Irene Mas amb Simón Orfila participen en l'ambiciosa coproducció de 'La serva padrona' de Pergolesi

14/7/2021 |

 

La soprano mallorquina Irene Mas participarà en La serva padrona de Pergolesi aquest mes de juliol en una ambiciosa coproducció de quatre institucions culturals de Mallorca i Menorca: Orquestra de Cambra de Mallorca, Orquestra de Cambra de Menorca, Teatre des Born de Ciutadella i Teatre Principal de Palma. A més, comptarà amb la participació de Simón Orfila i estarà dirigia per Andrés Salado musicalment i per Ana Cuéllar a la part escènica.

L’estrena tindrà lloc el proper divendres 16 de juliol a les 21.00 hores al Teatre de Born de Ciutadella i també tindrà parada durant dos dies, divendres 23 i dissabte 24 de juliol a les 20.00 hores al Teatre Principal de Palma dins de la programació del Fila U Festival d’estiu que es va presentar a principis de juny acompanyant tota la programació estival.

Per Irene Mas, després d’haver protagonitzar el rol de Giulia, de l’òpera La Scala di Seta de Gioachino Rossini dins de la primera edició del Festival Rossini de Barcelona, recollint gran èxit de públic i de crítica, afrontar el rol de Serpina torna a ser un gran repte i un honor per la gran producció amb què està inclòs.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet