ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El CJNC i Artemandoline actuen aquest cap de setmana al feMAP

1/8/2021 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/87241/el-cjnc-i-artemandoline-actuen-aquest-cap-de-setmana-al-femap

Els concerts es podran complementar amb visites guiades pels municipis.

El Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) presentarà avui a Tremp una serie de composicions barroques i del segle XXI. El CJNC està composat per 24 cantants d’entre 18 i 28 anys d’arreu del territori que, com la direcció, es renoven anualment.

Enguany, sota la batuta de Pere Lluís Biosca, presenta un programa que gira entorn la música sacra catalana, amb un diàleg entre compositors antics i contemporanis que inclourà una obra d’estrena de Joan Magrané. Per totes aquelles persones que ho vulguin també podran gaudir d’aquest concert demà a Berga. L’altre grup d’aquesta setmana es Artemandoline qui sorprendrà amb el concert Il giardino delle delizie que es podrà escoltar avui a Llívia, demà a Tremp i diumenge a Son. Artemandoline proposa un programa on el so de les mandolines construeix un himne de les emocions amb les obres de G. A. Brescianello, D.Scarlatti, A. Vivaldi, F. Caroso i A. Falconiero, entre d’altres.

En el marc d’aquests concerts, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (feMAP) organitza un conjunt d’activitats paral·leles per oferir una experiència completa pel públic. D’aquesta manera, qui ho vulgui podrà complementar els concerts amb una visita al museu municipal de Llívia, una visita guiada als espais de la Patum o un itinerari naturalista a Son.

El festival que va iniciar el 2 de juliol, s’allargarà fins al 22 d’agost en els 33 municipis pirinencs participants. Les entrades es poden aconseguir a la pagina web del feMAP o directament a la taquilla. No obstant això, el preu és sensiblement més econòmic si s’opta per comprar-la de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments o a la pàgina web. Hi ha dues tarifes diferenciades (normal i reduïda) i tenen un preu entre els 10 i els 20 euros en funció del tipus de grup, el lloc on es realitza el concert i el moment en què es compren, segons va informar l’organització en un comunicat.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet