ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'ONCA posa el punt final als cicles ON-Carrer i Engordany a Duo

24/8/2021 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/87643/lonca-posa-el-punt-final-als-cicles-on-carrer-i-engordany-a-duo

La darrera actuació de programa serà a càrrec de Duo Elias i Carolina

El cicle ON-Carrer acaba aquesta setmana amb tres actuacions a la parròquia de Sant Julià de Lòria. La primera actuació la va dur a terme el Duet Khalm ahir a les 18.00 hores a la Casa Comuna. El grup format per Anna Sánchez (veu) i Toni Fernández (guitarra), va interpretar covers i temes propis sense por a experimentar amb diversos estils com poden ser el jazz, pop, soul, hip hop, funky, bossa nova, entre d’altres.

La seguent actuació, serà demà a les 19.00 hores a la plaça Sant Roc, on el grup Pamina Trio-La flauta màgica, format per Jordi Coll (violí), Marta Santamaria (flauta) i Anna Costa (violoncel i narració del conte), actuaran. El grup presentarà la història de l’òpera de la flauta màgica de W. A. Mozart explicada en forma de conte adaptat per a un públic infantil i juvenil, i de manera teatralitzada.

La darrera actuació del cicle d’estiu de la Fundació ONCA serà la de Guillem Tudó-Swing americà dels 60 als 80, el divendres 27 d’agost. Tudó actuarà a la plaça Laurèdia, a les 18.00 hores, i oferirà una proposta musical amb veu i saxofon, que permet reviure els clàssics del swing i del jazz de les últimes dècades del segle XX. En cas de mal temps, totes les actuacions es duran a terme al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià amb aforament limitat.

Quant al cicle Engordany a duo, hi haurà l’actuació del Duo Elias i Carolina, amb Elias Porter (violí i viola) i Carolina Bartumeu (violoncel). Els dos músics presenten una combinació que explora la línia entre l’estil clàssic i el modern. L’actuació serà demà, a les 19.00 hores, a la plaça d’Engordany.

No obstant això, la música continuarà al Principat fins al 18 de setembre amb les Nits d’estiu als museus. El dia 11 de setembre, a les 21.30 hores el guitarrista Albert Pià farà un viatge per diferents estils musicals al museu Casa Rull. Finalment, el dissabte 18 de setembre, el duo de l’ONCA format per David Olmedo (violí) i Gaetäne Dunyslaeger (violoncel) a l’era de la Casa Rosell a les 20.00 hores.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet