ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori celebra la Mercè amb concerts de l'OBC i la Banda, i portes obertes al Museu de la Música

20/9/2021 |

 

Arriba la Mercè i L'Auditori s'uneix un any més a la festa patronal de Barcelona amb un conjunt d'activitats i accions que aproparan la música a la ciutadania.

La Banda Municipal i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, acompanyades dels seus directors titulars, José R. Pascual-Vilaplana i Kazushi Ono, seran els plats forts de la programació, amb concerts a la plaça Major de Nou Barris.

El dia 23 a les 20.45 h serà el torn de la Banda, que interpretarà grans obres del repertori i homenatjarà Amadeu Vives pel seu 150è aniversari i commemorarà el centenari de l'estrena de la cèlebre sardana Juny de Juli Garreta. De la mateixa manera, s'estrenarà la versió per a banda de la sardana Porta Ferrada del mestre Antoni Ros-Marbà.

Per la seva part, l'OBC viatjarà per la música d'inspiració eslava i de l'Europa oriental amb grans clàssics de Dvorák, Brahms, Strauss, Borodin i Ivanovici, i també interpretarà les dues àries de l'òpera Carmen de Bizet acompanyats per la mezzosoprano catalana Laura Vila, que debuta amb la formació. Serà el dia 24 a les 20.45 h. Tots dos concerts tenen ja les localitats exhaurides.

El Museu de la Música aporta una jornada de portes obertes el divendres 24 de 10 a 18 h. Una bona ocasió per visitar de forma gratuïta una de les millors col·leccions d'instruments musicals del continent i les dues exposicions temporals en curs: 100 Anys Orquestra Pau Casals i Música i natura a l’illa de Nova Guinea.

D'altra banda, fins el 26 de setembre L'Auditori ofereix un 20% de descompte en una selecció de concerts d'aquesta tardor: Dafnis i Cloe amb l'OBC, les Simfonies 6 i 7 de Beethoven dirigides per Jordi Savall, les cançons populars de Robert Gerhard, El Amor Brujo de Manuel de Falla amb la Banda Municipal, el concert de Tarta Relena i el familiar Banda Ampla. Per aconseguir el descompte, només s'ha de selecccionarl el descompte MERCE i validar amb el codi MERCE21 quan es faci la compra.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet