ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Les entrades per al concert de Josep Carreras, a la venda demà

27/11/2021 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/89534/les-entrades-per-al-concert-de-josep-carreras-a-la-venda-dema

L’aforament de la sala es redueix un 30% per les mesures sanitàries

Les entrades per al concert de Nadal del tenor català Josep Carreras es posaran a la venda per al públic general aquest dissabte a partir de les 12.00 hores, segons van informar ahir. A la presentació del concert, que compta amb el patrocini principal de Crèdit Andorrà i la col·laboració del Sport Hotel Hermitage & Spa, Grandvalira, Caldea, i el Comú d’Andorra la Vella, van assistir el cantant d’òpera juntament amb el director general de Concert Studio, Martín Pérez, i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas.

«Estic molt feliç de ser a casa, perquè per mi serà un concert a casa. Des de fa tres anys que soc resident al Principat i estic molt identificat amb la vostra terra. Per això puc dir que serà un concert a casa». Així de contundent es va manifestar Carreras quan se li va preguntar sobre el concert de Nadal que protagonitzarà l’11 de desembre a les 20.00 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. A més, va afegir que serà un concert «molt amable» on l’acompanyarà la soprano andorrana Maria Soler. Ambdós cantaran cançons en duo i en solitari. Quant al repertori nadalenc de Carreras, aquest va esmentar que alguns dels temes que cantarà seran Adestes Fideles, Santa nit i el Cant dels Ocells.

Les noves mesures sanitàries han provocat la reducció de l’aforament de la sala fins a un 30%. Això vol dir que de les 914 cadires que hi ha a la sala, unes 200 no es podran fer servir, va aclarir el director general de Concert Studio, en altres paraules «no s’utilitzaran les darreres files de l’auditori», va puntualitzar. A més, va posar en relleu que a causa d’aquesta limitació, «s’han reduït les entrades que tenen un cost més elevat i s’han mantingut les més econòmiques», va explicar Pérez, recordant que les entrades que es podran adquirir oscil·len entre els 30 i els 180 euros. Des de la Fundació Crèdit Andorrà van recordar que donen suport a les iniciatives que estan vinculades amb la cultura i la música.  

Laia Bautista
El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet