ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Clàssics de cinema del 50è aniversari de Joventuts Musicals de Figueres

1/12/2021 |

 

Els clàssics del cinema de la mà de Gio Symphonia i Marc Timón donen el tret de sortida del 50è aniversari de Joventuts Musicals de Figueres. El dissabte 18 de desembre a les 20:00 al Teatre Jardí de Figueres, Joventuts Musicals de Figueres presenta Gio Symphonia i Marc Timón: Clàssics del Cinema.

Aquest concert serà a la vegada la clausura de la Temporada Tardor-Hivern 2021 i donarà el tret de sortida a les celebracions del 50è Aniversari de Joventuts Musicals de Figueres. La Gio Symphonia acompanyada per una formació de cambra de deu músics, proposa un viatge a través de la història del cinema -des de la nostàlgia dels clàssics en blanc i negre fins a l’èpica de la ciència ficció més actual, desvelant anècdotes i interioritats del món de Hollywood- de la mà del director i arranjador de l’espectacle alt empordanès, Marc Timón i compositor convidat del Palau de la Música Catalana aquesta temporada 21/22.

Star Wars, Indiana Jones, ET, Harry Potter, El Padrino, Psicosis, Casablanca, La vida es bella, La lista de Schindler… Com sonaria el gran simfonisme de les bandes sonores més famoses de la història passat pel sedàs de la música de cambra? On es troba la frontera entre les etiquetes de la música cinematogràfica i de la música clàssica? Com sonen les cèlebres melodies que han marcat moments inoblidables de la nostra vida dutes del so grandiós orquestral al so íntim i personal de deu solistes?

Prèviament al concert es farà un breu acte institucional que obrirà l’any del 50è aniversari de l’entitat figuerenca.
 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet