ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Bach Collegium Barcelona i solistes ofereixen una selecció de l'Oratori de Bach

13/12/2021 |

 

El Bach Collegium Barcelona i solistes de la Salvat Beca Bach ofereixen una selecció de l’Oratori de Nadal de Bach al Palau, sota la direcció de Pau Jorquera.

Aquest dimecres, 15 de desembre, a les 20.00 hores, a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana tindrà lloc el concert de Nadal de la Fundación Salvat. El concert, que és una coproducció amb el Palau de la Música Catalana i que està inclòs als cicles Palau Bach i Nadal al Palau, presentarà una selecció de l’Oratori de Nadal de J. S. Bach, amb el Bach Collegium Barcelona i solistes guanyadors de diferents edicions de la Salvat Beca Bach, sota la direcció de Pau Jorquera.

L’Oratori de Nadal recull episodis de les Escriptures que il·lustren el naixement de Crist, amb el paper dels pastors, i la qüestió de la circumcisió i el bateig, així com la visita dels reis mags, tal com explica Jacobo Zabalo al programa de mà. El concert sobre aquesta autèntica “catedral” musical que consta de sis parts i que va ser escrita per a soprano, contralt, tenor i baix, a més de cor i orquestra, s’oferirà en un format reduït. S’hi proposa una selecció d’algunes de les àries, corals o passatges simfònics més lluïts, per gaudir d’aquesta obra en una única vetllada.

Els solistes que participaran conjuntament amb el Bach Collegium Barcelona són Mercedes Gancedo (soprano) i Sara Sarroca (soprano), Julieta Viñas, (contralt), Henning Jendritza (Evangelista i tenor), Fabio Lessuisse, (baríton) i Vincent de Soomer (baríton). Tots els solistes són guanyadors de diferents edicions de la Salvat Beca Bach. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet