ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Escolania de Montserrat i La Grande Chapelle actuen per primera vegada junts al Palau

13/12/2021 |

 

L’Escolania de Montserrat i La Grande Chapelle actuen per primera vegada junts al Palau de la Música Catalana amb un concert protagonitzat per autors catalans del Barroc

El concert dona el tret de sortida a la temporada 2021-2022 de BCN Clàssics i és fruit de la coproducció entre BCN Clàssics i el Palau de la Música Catalana

Dilluns 13 de desembre de 2021. El cor de l’Escolania de Montserrat i La Grande Chapelle actuaran per primera vegada en un concert conjunt al Palau de la Música Catalana el dimarts 21 de desembre. Sota la direcció d’Albert Recasens, presentaran un programa que aposta decididament pel patrimoni musical català: la Missa Scala Aretina de Francesc Valls i una selecció de motets de compositors montserratins.

El concert, que dona el tret de sortida a la temporada 2021-2022 de BCN Clàssics, està inclòs al cicle Palau 100 i és fruit de la col·laboració entre BCN Clàssics i el Palau de la Música Catalana.

La formació vocal i instrumental de música antiga La Grande Chapelle va néixer el 2005 amb la voluntat de realitzar una nova lectura de les grans obres vocals hispàniques dels segles XVI al XVIII.

Des de la seva fundació, i sota la direcció artística del musicòleg i director Albert Recasens La Grande Chapelle ha actuat en els principals cicles i festivals de prestigi d’Europa i Amèrica per presentar programes de rigorosa estrena. Entre els nombrosos escenaris internacionals que han comptat amb les veus de l’ensemble destaquen el del Festival Internacional Cervantino (Mèxic), el de Saintes (França), el Resonanzen de Viena i el Monteverdi (Itàlia), entre molts altres.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet