ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Gardiner cancel·la el concert de dijous al Palau per diversos casos positius de covid-19

14/12/2021 |

 

Gardiner i les seves formacions cancel·len el concert de dijous al Palau per diversos casos positius de covid-19 detectats entre els seus membres.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta informar que el concert de Palau 100 del proper dijous 16 de desembre, que suposava el retorn de John Eliot Gardiner i les seves formacions al Palau de la Música Catalana, s’ha cancel·lat a causa de la detecció de diversos casos de positius de covid-19 a les formacions del Monteverdi Choir i l’Orchestre Révolutionnaire et Romantique. Des de la Fundació OC-PMC desitgem una ràpida recuperació als afectats i lamentem les molèsties que aquesta cancel·lació pugui ocasionar.

L’enfance du Christ d’Hector Berlioz era l’obra programada al Palau. Un oratori que el director anglès i el Monteverdi Choir i l’Orchestre Révolutionnaire et Romantique van interpretar precisament dissabte passat a St Martin-in-the-Fields, a Londres, en un concert històric que va ser enregistrat per equips professionals. Amb motiu de la cancel·lació del Palau, les formacions i el director anglès han cedit aquest enregistrament al Palau, per tal que s’ofereixi gratuïtament a través de la plataforma Palau Digital (de manera exclusiva a l’Estat espanyol i durant 24 hores), el dia 29 de desembre a partir de les 18 h. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet