ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El 2022 la Schubertíada celebra la seva 30a edició i llança una prevenda de quatre concerts

17/12/2021 |

 

El 2022 la Schubertíada celebra la seva 30a edició i llança, abans de Nadal, una prevenda de quatre concerts del 17 al 20 d’agost.

Matthias Goerne, Andrè Schuen i Manuel Walser es presenten en dies consecutius a Vilabertran. Seong-Jin Cho, el pianista més sol·licitat del moment, actuará per partida doble.

El 17 d’agost es presenta un recital del pianista sud-coreà Seong-Jin Cho, guanyador del Concurs Chopin de Varsòvia 2015 i un dels pianistes més demanats de l’actualitat. Artista exclusiu de Deutsche Grammophon, Cho farà el seu primer recital a Catalunya amb aquest concert. Interpretarà un exigent programa amb dues suites de Händel, les Variacions Händel de Brahms els Gesänge der Frühe i els Estudis simfònics de Schumann.

El baríton Manuel Walser, que va debutar el 2015 a la Schubertíada, es troba en un moment de maduresa artística i és un dels cantants amb major capacitat de transmetre emocions a través del seu art. El 18 d’agost protagonitzarà un recital amb la pianista japonesa Akemi Murakami centrat en el Cant del cigne de Franz Schubert.

La Schubertíada continuarà el seu enfortiment com a referència internacional en el circuit de la cançó poètica i el lied y consolidarà el fort accent en l’obra de Johann Sebastian Bach.

Andrè Schuen, convertit en una estrella i també artista exclusiu de Deutsche Grammophon, no podia faltar a la seva cita anual a Vilabertran el 20 d'agost, en la que serà la seva sisena actuació per a la Schubertíada al costat del seu partner habitual, Daniel Heide, amb obres de Schubert, Korngold i els Kindertotenlieder de Mahler.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet