ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La flautista Elisabet Franch i Albert Guinovart comencen l'any al Teatre Municipal de Montcada

10/1/2022 |

 

La flautista santcugatenca Elisabet Franch i el pianista Albert Guinovart comencen l’any al Teatre Municipal de Montcada i Reixac.

Després de cancel·lar aquest concert el passat mes de novembre per indisposició d’Albert Guinovart, el proper divendres 14 de gener a les 20.00 hores al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, la flautista Elisabet Franch acompanyada del pianista Albert Guinovart oferiran el seu primer concert de l’any 2022. El programa que podrem escoltar combinarà obres del propi Guinovart amb altres compositors reconeguts com Poulenc, Rimsky Korsakov, Demersseman, Borodin, Tchaikovsky i Sarasate.

Estem davant l’inici d’una nova etapa de la flautista, marcada per la maduresa i per una gran personalitat musical, després de cinc anys que han representat un creixement i una esplendor a la seva carrera. El debut al Carnegie Hall de Nova York o els quatre anys de solista a la Xina, entre moltes d’altres actuacions de rellevància internacional, així ho demostren. Així mateix, la presència, la musicalitat i la tècnica del gran pianista Albert Guinovart afegeixen encara més maduresa, sensibilitat i nivell a aquesta formació, i posen en evidència la gran entesa musical, interpretativa i tècnica entre els dos músics, que ens proposen un programa molt intens i alhora molt delicat, en què la conjunció dels dos intèrprets és la clau. Estem davant, doncs, d’una proposta que s’està consolidant, recollint èxits de taquilla allà on els programen i una excel·lent acollida per part del públic tant a nivell interpretatiu com dels programes escollits.

Programa

La concreció del programa que ens oferiran aquests dos magnífics artistes és:
Primera part
• Sonata de F. Poulenc
I. Allegretto malinonlico
II. Cantilena
III. Presto
• Chanson Arabe de Sheherazade, de N. Rimsky-Korsakov
• Quatre preludis de llum d’A. Guinovart:
I. Llum de matinada
II. Llum de migdia
III. Llum de tarda
IV. Llum de capvespre

Segona part
• VI solo de concert de J. Demersseman
• Nocturne d’ A. Borodin
• Ària de Lenski, de l’òpera Eugene Oneguin, de P. I. Tchaikovsky
• Fantasia-Concert sobre Carmen de P. Sarasate


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet