ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Andrea Gasperin substitueix a Philip Sparke al capdavant de la Banda Municipal

21/1/2022 |

 

El director italià Andrea Gasperin substitueix a Philip Sparke al capdavant del concert Retrat d'artista del proper diumenge 13 de març. El compositor i director anglès ha cancel·lat la seva participació per motius de salut.

El programa del concert, que es mantindrà, és un monogràfic amb obres del mateix Philip Sparke, inclosa l'estrena mundial d'Hymn at Twilight, encàrrec de L'Auditori.

Andrea Gasperin és l'únic italià guanyador de la "Batuta d'or" al World Music Contest de Kerkrade (NL) a més de rebre altres importants premis internacionals.

Després de graduar-se en trompeta es va graduar en direcció a l'ISEB (IT) amb Jan Cober i Felix Hauswirth, al Reial Conservatori de l'Haia (NL) i al Reial Conservatori de Brussel·les (BE) com el millor estudiant amb "La plus gran mention". Va estudiar composició i va assistir a classes magistrals amb mestres com José Rafael Pascual-Vilaplana, Jorma Panula, Clarke Rundell.

Ha dirigit orquestres i bandes professionals a tot Europa i ha cooperat amb teatres d'òpera. És un dels fundadors del Catchpenny Ensemble (NL), grup de música contemporània i director de l'orquestra de vents Brixiae Harmoniae (IT).


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet