ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Àlex Ollé porta al Liceu una onírica 'Pelléas et Mélisande' de Debussy

15/2/2022 |

 

Àlex Ollé revisa la seva pròpia producció original del 2015 estrenada a Dresden per millorar la proposta i reforçar la dimensió onírica de l’òpera. Basada en el text de Maurice Maeterlinck, la producció ofereix una lectura inquietant plena d’enigmes, simbolismes i una atmosfera fantàstica.

La batuta de Josep Pons serà l’encarregada de dirigir l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu, en un desplegament de talent i força que compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Stanislas de Barbeyrac (Pelléas), Julie Fuchs (Mélisande) i Simon Keenlyside (Golaud)

Pelléas et Mélisande és una invitació a entrar en un món de claus que destil·len una forta càrrega poètica, on l’escenografia d’Alfons Flores basteix ponts amb l’estètica de cineastes com David Lynch.

L’aigua és un element central en la producció d’Ollé, que també compta amb Susana Gómez com a col·laboradora en la direcció d’escena. L’escenari inclou una petita bassa, de poca profunditat, que conté una forta càrrega simbòlica en la interacció amb els personatges

El personatge de Geneviève recaurà en la mezzosoprano Sarah Connolly i el d’Arkel serà interpretat per Franz-Josef Selig. Completen el repartiment Stefano Palatchi en el rol de metge i Ruth González com a Le Petit Yniold 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet