ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Festival Rakhmàninov presenta la integral de concerts per a piano amb Denis Kozhukhin

3/3/2022 |

 

El Festival Rakhmàninov de L’Auditori presenta la integral de concerts per a piano amb Denis Kozhukhin com a solista- Interpretarà els quatre concerts en dos caps de setmana i amb la direcció de Matthias Pintscher i Kazushi Ono.

El pianista rus Nikolai Lugansky farà els Preludis de Rakhmàninov el 5 d’abril.

L’Auditori de Barcelona comença demà el Festival Rakhmàninov que, durant set sessions, repassarà algunes de les grans obres d’aquest compositor, com els seus quatre concerts per a piano, les Danses simfòniques, op. 45 o dos pilars del repertori pianístic com els Preludis i els Études-tableaux.

La figura central d’aquest festival, que comptarà amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, serà el pianista rus Denis Kozhukhin, un dels solistes més destacats de l’actualitat, que assumirà la fita d’interpretar els quatre concerts de Rakhmàninov en dos caps de setmana.

Els directors Matthias Pintscher i Kazushi Ono s’alternaran en aquests quatre programes de l’OBC, que es podran veure entre el 4 i el 13 de març i que, a més dels quatre concerts de piano, ens portaran obres d’altres autors russos, com les Danses simfòniques del mateix Rakhmàninov, L’amor de les tres taronges de Prokófiev i la Simfonia n. 1 de Xostakóvitx, a més de la Rapsòdia espanyola de Maurice Ravel.

El Festival Rakhmàninov de L’Auditori es completarà amb un recital del genial pianista rus Nikolai Lugansky, que tornarà a L’Auditori per interpretar, en la intimitat de la Sala 2 Oriol Martorell, els Preludis, op. 3 n. 2 i op. 23 i els Études-tableaux, op. 39 de Rakhmàninov. Serà el 5 d'abril. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet