ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Radvanovsky, Oropesa i Theorin substituiran Netrebko al 175è aniversari del Liceu

5/3/2022 |

 

https://www.ara.cat/cultura/sondra-radvanovsky-lisette-oropesa-irene-theorin-substituiran-anna-netrebko-175e-aniversari-liceu_1_4292193.html

Sondra Radvanovsky, Lisette Oropesa i Iréne Theorin substituiran Anna Netrebko al 175è aniversari del Liceu. Després de la baixa de la soprano russa pel seu tebi posicionament contra la guerra

Dimecres Anna Netrebko va anunciar en un comunicat que “s’allunyava dels escenaris temporalment”, probablement a causa del degoteig de cancel·lacions que preveia pel seu posicionament polític, proper a Vladimír Putin, i que ja havien començat a La Scala de Milà, Hamburg i Zuric. El Liceu també va confirmar que la soprano no cantaria en el concert del seu 175è aniversari, el 3 d’abril. I aquest divendres el teatre ha anunciat un nou cartell per partida triple: hi actuaran les sopranos Sondra Radvanovsky, Lisette Oropesa i Iréne Theorin, que juntament amb el baríton Ludovic Tézier i el tenor Joseph Calleja seran les veus convidades a la gala.

Valentina Carrasco serà directora escènica, Marco Armiliato el director musical. La nova cita també ha reformulat el repertori, que inclourà el Macbeth de Verdi (acte II complet, a càrrec de Radvanovsky i Tézier), Lucia di Lammermoor de Donizetti (part III fins al final de l’escena de la bogeria, a càrrec d'Oropesa) i Turandot de Puccini (acte II, escena II sencera, amb Theorin i Calleja).

Les entrades ja adquirides pels espectadors seran vàlides per a aquest nou concert, que manté la seva data el 3 d’abril. El repertori respon a tres dels títols més representats a la casa: Macbeth (117 representacions), Turandot (86 funcions) i Lucia di Lammermoor (296 representacions). 


Ara

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet