ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori estrena l'espectacle familiar Tutti fan piu

16/3/2022 |

 

El concert proposa un viatge arreu del món a través del cant de diversos tipus d'ocells.

Els dos propers caps de setmana a la Sala 3 Tete Montoliu amb la direcció musical de Marta Roma i escènica de Montse Roig.

L'Auditori de Barcelona estrena Tutti fan piu, el nou espectacle infantil del seu Projecte educatiu. Un concert adreçat a infants a partir d’1 any i que planteja un viatge pel món a partir del cant de diversos ocells.

Amb la direcció musical de Marta Roma i l'escènica de Montse Roig, Tutti fan piu ja s'està presentant al públic escolar i s'obrirà al públic familiar durant els dos propers caps de setmana.

Sobre l'escenari hi haurà cinc músics que toquen instruments diversos d’arreu del món. Uns músics que presentaran sonoritats de cu-cuts, cignes, ànecs, lloros, pingüins, flamencs, estruços i altres aus i que faran ballar, cantar, escoltar i emocionar amb músiques de diferents països, al públic assistent.

De la mà d'aquests ocells es podran escoltar arranjaments musicals que faran que el púbic viatgi a diferents indrets d’Amèrica, Europa i Àsia i permetrà també escoltar músiques amb tempos i estils ben diferents. Aquestes músiques estan interpretades per diversos instruments que es presentaran al llarg del concert amb petits interludis musicals que simbolitzen els ocellets que porten a dins.

Al concert hi haurà peces participatives que permetran als infants ser part activa de l’espectacle. Per això, a L'Auditori Digital es pot escoltar el disc del Tutti fan piu i consultar el material didàctic que s'ha realitzat per aquest espectacle.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet