ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Aditori de Barcelona acull el Concert per la Pau

25/3/2022 |

 

L’Auditori acollirà el proper dimecres 30 de març a les 20 hores el Concert per la Pau, organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i una desena d’entitats catalanes a benefici del projecte ‘Ucraïna ens necessita’ de Creu Roja.

Els intèrprets seran l'Orquestra i cor per la Pau, que s'han creat específicament per a l'ocasió amb voluntaris provinents de les principals institucions musicals barcelonines. Tots els músics i cantants d'aquest concert hi participen de manera filantròpica i tota la recaptació del concert anirà destinada a Creu Roja en la seva missió a Ucraïna.

El programa inclou les peces Prayer for Ucraine de Valentin Silvestrov, La gran porta de Kiev de Quadres d’una exposició de Modest Mussorgski, Adagio de Samuel Barber, la tradicional catalana El rossinyol, Da pacem domine d’Arvo Pärt, Morgen! de Richard Strauss, Nimrod Adagio de les Variacions Enigma d’Edward Elgar, la Novena Simfonia de Ludwig van Beethoven i Madrigal sobre un tema popular El cant dels ocells de Xavier Montsalvatge. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet