ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Maria Canals ja té finalistes

4/4/2022 |

 

Els seleccionats són el japonès Masaya Kamei, el xinès Antonio Chen Guang i el canadenc Jaeden Izik-Dzurko.

Dimecres 6 d’abril a les 20h se celebrarà la Gran Final de la 67a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana, i es comptarà un any més amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

Aquests són els tres finalistes d’enguany (per ordre de participació) i les obres que interpretaran:

10 KAMEI, Masaya – Japó – 20 anys
S. RACHMÀNINOV, Concert núm. 3 en re menor, op. 30

32 CHEN GUANG, Antonio – Xina – 27 anys
S. PROKÓFIEV, Concert núm. 3 en do major, op. 26

38 IZIK-DZURKO, Jaeden – Canadà – 22 anys
S. RACHMÀNINOV, Concert núm. 3 en re menor, op. 30

El pianista que obtingui una major puntuació per part del jurat s'endurà l'anhelat Premi Fundació Jesús Serra, dotat en 25.000 euros i 4 concerts amb orquestra per diverses ciutats d'Espanya.

Tots els assistents a la Prova Final podran votar el seu finalista preferit i participar en l’atorgament del Premi del Públic, consistent en 25 hores d’enregistrament i producció ofertes per Solfa Recordings. Aquesta votació participativa es farà per primera vegada a través dels dispositius mòbils.

Els preus de les entrades per la Final oscil·len entre els 10 i els 35 euros i es poden adquirir a la nostra web i a les taquilles del Palau de la Música. Tots els estudiants de música tenen un 50% de descompte per accedir a la Prova Final.

La declaració del guanyador oficial del concurs, del premi del públic i del premi dels estudiants, es proclamarà el mateix dia de la Gran Final al Palau de la Música Catalana davant de tots els assistents.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet