ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Bach, Fauré i Rota, amb flauta i arpa, obren Clàssics a Empúries

16/4/2022 |

 

https://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/2126679-bach-faure-i-rota-amb-flauta-i-arpa-obren-classics-a-empuries.html

Un con­cert pro­ta­go­nit­zat pel flau­tista Sacha De Ritis i l’arpista Ele­o­nora Con­giu obrirà demà, diu­menge, una nova edició del fes­ti­val Clàssics l’Escala-Empúries, a l’església de Sant Martí d’Empúries (19 h). Aquests dos músics ita­li­ans ofe­ri­ran un pro­grama titu­lat Músiques del món, en què coin­ci­di­ran obres de Bach, Fauré, Txaikovski, Piaz­zo­lla, Villa-Lobos, Nino Rota i Jac­ques Ibert, amb la sin­gu­lar com­bi­nació ins­tru­men­tal que ofe­reix la flauta i l’arpa.

El fes­ti­val, orga­nit­zat per l’Asso­ci­ació Cul­tu­ral Pau Casals amb la col·labo­ració de l’Ajun­ta­ment de l’Escala, pro­posa 14 con­certs fins al 3 de desem­bre vinent, també amb església de Sant Pere i l’Alfolí de la Sal com a esce­na­ris d’algu­nes actu­a­ci­ons. A Sant Pere, hi tin­dran lloc a l’agost els dos con­certs de més gran for­mat: el de la Fes­ti­val Cham­ber Orc­hes­tra, diri­gida per Horst Sohm, amb la soprano Maya van Look, el dia 11, i el de l’Atlan­tida Cham­ber Orc­hes­tra, el 20 d’agost. Després de l’inau­gu­ral de demà, el pròxim con­cert a Sant Martí serà el de la soprano Mont­ser­rat Seró i el pia­nista Car­les Marigó, dedi­cat a Ame­ri­can Songs & Jazz, el 4 de juny. 

XAVIER CASTILLÓN
El Punt/Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet