ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La compositora Raquel García-Tomás estrena Suite of Myself amb l'OBC i El Cor Canta

11/5/2022 |

 

El 13 i 14 de maig a la Sala 1 Pau Casals i amb la direcció de Giedrė Šlekytė. Completarà el concert la Tercera de Bruckner i el Concert per a piano i orquestra n. 6 en Fa de Bach amb Pavel Kolesnikov com a solista.

L'Orquesta Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya estrena aquest cap de setmana l'obra simfònicocora-l Suite of Myself de Raquel García-Tomás.Aquest encàrrec de L'Auditori va ser concebut per la compositora durant els mesos de confinament estricte i parteix de diferents fragments de música de Bach (concretament, de la Passió segons sant Joan, de la invenció BWV797 i de la sarabanda de la Suite francesa n. 2). Una música que ha acompanyat del text lluminós, solemne i alliberador de Song of Myself (Cançó de mi mateix), de Walt Whitman.

El concert suposarà el retorn de la directora lituana Giedrė Šlekytė al capdavant de l'OBC, un programa que a més comptarà amb la compositora Raquel García-Tomás com a cantaire, ja que s'unirà a la massa coral d'El cor canta, agrupació coral amateur fundada a partir d'anteriors formats participatius de L'Auditori.

La vetllada, que es podrà veure els dies 13 i 14 de maig -el 14 també en streaming a través de L'Auditori Digital-, es completarà amb la Tercera de Bruckner i el Concert per a piano i orquestra n. 6 en Fa de Bach, que tindrà a Pavel Kolesnikov com a solista.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet