ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Quatuor Mosaïques i l'Ensemble Liceu DO Clàssic tanquen la temporada de cambra al Liceu

1/7/2022 |

 

El Quatuor Mosaïques i l’Ensemble Liceu DO Clàssic protagonitzen el tercer i últim concert de cambra de la temporada del Liceu el proper 6 de juliol a les 19h a la Sala Foyer del Gran Teatre. El mític Quatuor Mosaïques, fundat l’any 1987 per quatre membres del Concentus Musicus Wien de Nikolaus Harnoncourt, és una llegenda viva. El seu nom i el seu so són, en si mateixos, una categoria.

Tocant amb instruments històrics i sempre cercant el que hi ha escrit entre les notes, cada component del quartet es posarà al capdavant de cada secció de cordes de l’orquestra de cambra clàssica del Teatre per mostrar un suculent programa de perles musicals.

El cicle de concerts de cambra va néixer la temporada 2018/19 en el marc del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu. El seu objectiu és donar visibilitat a les formacions constituïdes en el si de l’Orquestra Simfònica de la casa. El projecte, ideat pel mestre Josep Pons, busca potenciar una proximitat amb l’espectador, on la música en estat pur ens interpel·la. Amb un espai reduït, preus populars i la durada d’aproximadament d’una hora, aquests recitals permeten oferir un íntim tast de música de cambra. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet