ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La Schubertíada dedica enguany un dels seus concerts als professionals de la salut

15/7/2022 |

 

La Schubertíada, un dels festivals de música de cambra europeus més prestigiosos, dedicarà aquest any un dels seus concerts als professionals de la salut, en reconeixement a la seva tasca, dedicació i coratge al llarg de més de dos anys de pandèmia de COVID-19. El concert homenatge als professionals de la salut tindrà lloc el dia 27 d’agost, a les 19.30 hores, a l’incomparable escenari de la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, emplaçament principal i originari d’aquest cicle de concerts.

L’Associació Franz Schubert de Barcelona, fundada l’any 1997, és la promotora de la Schubertíada i enguany vol reconèixer tot l’esforç, compromís i excel·lència que han demostrat els professionals de la salut al llarg d’aquesta crisi sanitària. Per aquesta raó, a més de dedicar-los aquest concert, també destinarà la recaptació de la fila zero a la Fundació Galatea, entitat dedicada des de fa més de vint anys a la cura de la salut mental i emocional dels professionals sanitaris, que ha tingut un paper fonamental oferint-los suport i assistència al llarg de tots aquests mesos de pandèmia. Les persones que vulguin fer-hi aportacions poden contactar amb la Fundació Galatea a través del seu correu electrònic: fgalatea@fgalatea.org.

El concert serà una oportunitat per connectar la música amb els sentiments: una invitació sentida a la introspecció i a la consciència de les emocions acumulades en aquest temps de pandèmia, molt especialment per part dels professionals de la salut. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet