ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Pau Codina presenta el seu darrer treball Landscapes en el cicle Estiu al Palau

25/7/2022 |

 

El violoncel·lista Pau Codina presenta el seu darrer treball Landscapes en el cicle Estiu al Palau

Els recitals de piano de Dmytro Choni, Marta Puig i Marta Zabaleta i els Sopars amb música en viu del Cafè Palau, són les propostes musicals del Palau per al mes d’agost

Demà dimarts, el violoncel·lista Pau Codina, artista habitual de les programacions del Palau, presentarà a la Sala modernista el seu primer treball en solitari, Landscapes, que és una mirada als paisatges sonors que conformen l’univers d’aquest intèrpret. El concert comptarà amb la participació de la poeta Silvie Rothkovic, que abans de cada obra recitarà uns poemes escrits i inspirats en aquest encàrrec. Codina interpretarà la Suite per a violoncel núm. 5 de Bach com a inspiració principal; una Suite de Cassadó, que continua essent icònica per als violoncel·listes; l’obra Tombeau de Joan Magrané, enregistrada per primera vegada en aquest disc, que es va gravar l’hivern de 2021 a L’Atlàntida de Vic, i la Sonata per a violoncel de Crumb composta l’any 1955. Podeu descarregar-vos aquí el programa de mà del concert i una foto de Pau Codina aquí.

A més, el Palau de la Música Catalana proposa per al mes d’agost els recitals de piano de Dmytro Choni (1 d’agost), guanyador del Concurs Internacional de Piano de Santander Paloma O’Shea 2018, amb obres de Debussy, Brahms, Skriabin, Silvestrov i Ginastera; Marta Puig (22 d’agost) que interpretarà peces de Schumann, Szymanowski, Janáček i Chopin; i finalment el 29 d’agost Marta Zabaleta que oferirà obres de Blasco de Nebra, Soler, Albéniz, Granados i Falla. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet