ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La guitarra i la música coral, protagonistes d'un nou Festival de Cervià

1/9/2022 |

 

http://www.revistamusical.cat/la-guitarra-i-la-musica-coral-protagonistes-dun-nou-festival-de-cervia/

Els propers dies 3 i 4 de setembre tindrà lloc la dotzena edició del Festival de Música a l’església de Santa Maria de Cervià de Ter. Impulsat per l’Associació Amics de Cervià Antic, l’Ajuntament de Cervià de Ter i Ibercamera, estarà dedicat enguany a la música catalana.

El Festival constarà de dos concerts: el primer, de guitarra, i el segon, de música coral. Dissabte (21 h) la guitarrista croata Ana Vidović –posseïdora d’una trajectòria que l’ha dut a actuar arreu del món– oferirà un programa amb obres cèlebres del repertori del seu instrument, d’autors com ara Bach, Giuliani, Tàrrega, Moreno Torroba, Albéniz i Sor.

L’endemà, diumenge (20 h), serà el torn del Cor Madrigal, que tornarà al Festival de Cervià –en el qual ja ha intervingut en edicions anteriors– amb una selecció de cançó popular catalana, amb obres de Taltabull, Serra, Millet, Morera, Oltra, Cumellas Ribó, Toldrà, Bibiloni i Xavier Sans.

Els concerts tenen lloc a l’església romànica del monestir de Santa Maria de Cervià, que té capacitat per a unes dues-centes persones i gaudeix d’una acústica excepcional. El temple, fundat al segle XI, va ser restaurat l’any 1999 per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Cervià de Ter. El centre històric d’aquesta població del Gironès serà declarat properament Conjunt Històric d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet