ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La segona Biennal de Quartets de Barcelona celebra el 25è aniversari del Quartet Casals

12/9/2022 |

 

L'Auditori escalfa motors per a l’inici de temporada amb la segona Biennal de Quartets de Barcelona. Una proposta comissariada conjuntament per L’Auditori i el Quartet Casals i que es podrà veure a les Sales 2 i 4 de L’Auditori del 14 al 18 de setembre.

La present edició reunirà algunes de les formacions més consagrades de l’actualitat, com els Quartets Casals, Ébène, Jerusalem, Jack, Belcea i Quiroga, a més d’alguns dels joves grups que estan despuntant avui, com els Quartets Cosmos, Atenea, Aris i Maurice.

La Biennal serà el punt culminant de la celebració del 25è aniversari del Quartet Casals -format per Vera Martínez Mehner i Abel Tomàs Realp, violins; Jonathan Brown, viola i Arnau Tomàs Realp, violoncel- agrupació resident de L’Auditori que s’ha alçat, en aquest quart de segle, en un dels tòtems internacionals de la música de cambra.

Amb la Biennal de Quartets, L’Auditori vol aplegar els millors quartets de corda de casa i del món per tal de convertir Barcelona en un dels punts de referència en l’àmbit del quartet de corda. A més, vol reivindicar el gran repertori escrit per a aquesta formació, impulsar la nova creació i establir vincles intergeneracionals amb els diversos grups. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet