ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

S'obre la convocatòria per participar al 9è Curs Internacional de Composició Barcelona Modern

5/11/2022 |

 

Els compositors convidats seran Martin Matalon i Yann Robin. El període d'inscripció finalitza el 15 de novembre de 2022.

El Curs Internacional de Composició Barcelona Modern obre la convocatòria adreçada a tots els compositors i compositores interessats en participar en seva novena edició, que tindrà lloc en tres trobades els propers mesos de gener, març i juny de 2023. Els compositors convidats d’enguany que tutelaran els joves talents seleccionats seran Martin Matalon (Argentina/França) i Yann Robin (França).

La primera trobada tindrà lloc l’11, 12 i 13 de gener de 2023; la segona trobada el 29, 30 i 31 de març de 2023 i la tercera trobada: 21, 22 i 23 de juny de 2023. En aquestes, els participants actius seleccionats desenvoluparan un projecte de composició supervisat pels compositors convidats amb el Barcelona Modern Ensemble (ensemble resident permanent) per a música acústica, o amb l’Ensemble Multilatérale (ensemble residente convidat) per a música mixta.

El curs es desenvoluparà en format presencial amb de classes magistrals individuals i col·lectives impartides pels compositors convidats, conferències, tallers instrumentals a càrrec dels músics dels ensembles residents, assajos oberts i concerts.

Se seleccionaran fins a 16 compositors com a participants actius i fins a 12 compositors per a panell de lectura (aquells no seleccionats com a actius o panell de lectura tenen la possibilitat d’assistir com a participants oients). El 20 de novembre de 2022 es comunicarà per correu electrònic, pàgina web i xarxes socials els resultats de la convocatòria.

El període de d'inscripció per a tots els participants finalitza el 15 de novembre de 2022. Cal que els participants actius treballin una obra de nova creació, creada i treballada durant el curs, i per a ser estrenada en el concert final.

El curs tindrà lloc a les instal·lacions de l’Institut Français - Barcelona (Carrer de Moià 8, 08006 Barcelona) i la Fundació Phonos - Universitat Pompeu Fabra (Carrer de Roc Boronat 138, 08018 Barcelona) entre els mesos de gener i juny de 2023. 

Bases

Formulari d'inscripció


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet