ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Festival Clàssics L'Escala-Empúries posa punt final a la temporada 2022

22/11/2022 |

 

El tenor Jordi Mas i el guitarrista Bernardo Rambeaud ofereixen "Folksongs, guitarreo, consolations...", la darrera proposta d'enguany. El concert se celebrarà dissabte 3 de desembre a les 18h a l'Alfolí de la Sal de L'Escala amb obres de B. Britten, R. Gerhard, C. Pedrell i F. Pedrell

El Festival Clàssics L'Escala-Empúries presenta dissabte 3 de desembre a les 18h a L'Alfolí de la Sal de L'Escala, Folksongs, guitarreo, consolations..., un programa que inclou alguns dels compositors catalans més importants del segle passat, protagonitzat pel tenor Jordi Mas i el guitarrista Bernardo Rambeaud.

En el que serà el darrer concert de la temporada del Festival d'enguany, hi sentirem obres de Gerhard i Pedrell que són, possiblement, els dos compositors més destacats del segle XX català. Pedrell inicia el camí com a un punt de trobada de músics i música. Durant la República, Gerhard es farà càrrec del seu llegat i el de la resta de compositors. Amb el franquisme s’exilia a Anglaterra, per això Britten encaixa tan bé en aquest entramat sonor.

Amb aquesta proposta es posarà punt final a la 29a temporada del cicle empordanès. Una edició que ha recuperat la puixança després de dos anys atípics de pandèmia i que ha atret centenars d'espectadors del territori i d'arreu amb propostes originals i d'alt nivell. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet