ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Cicle de cambra romànica fa el ple a tots els concerts

29/11/2022 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/96082/el-cicle-de-cambra-romanica-fa-el-ple-a-tots-els-concerts

Hi participen més de 40 músics i 550 espectadors.

La setena edició del Cicle de cambra romànica es va tancar aquest dissabte amb èxit de participants i públic assistent. Així, segons va informar ahir l’Associació d’amics de la cambra romànica en un comunicat, aquesta edició ha estat la més nombrosa de les que s’han celebrat fins ara, amb més de 40 músics i amb una assistència que ha sobrepassat les 550 persones, amb ple a tots els concerts.

L’entitat fa una valoració «molt positiva» del cicle d’enguany, ja que s’han pogut recuperar elements identitaris que van haver-se d’aparcar durant les dues últimes edicions. L’exemple més clar és el retorn a les petites capelles del Tarter o Soldeu, i també la recuperació de la coca i xocolata que s’ofereixen després dels concerts. L’eliminació de les restriccions d’aforament han fet que les esglésies s’hagin vist plenes, a causa de la gran resposta del públic (habitual i novell) al certamen canillenc.

«I és que, després de set edicions, el cicle és ja conegut dins i fora d’Andorra i ha rebut molt bones crítiques del públic i els elogis dels músics participants», valora el comunicat. El cicle ha comptat amb Lluís Claret i el Cosmos Quartet com a intèrprets destacats.

L’associació ja ha posat data a alguna de les activitats més destacades de cara a l’any 2023, com ara la que serà la cinquena edició del Concurs Internacional Cambra Romànica, que se celebrarà el 20 i el 21 de maig de 2023. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet