ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Imma Santacreu i Hèctor Parra oferiran un recital de piano a quatre mans

18/1/2023 |

 

BCN Clàssics segueix apostant per la música clàssica i torna a programar el cicle Km0. Continua amb el tercer i últim concert de la temporada de la mà de dos catalans molt internacionals: la pianista Imma Santacreu acompanyada del compositor, i també pianista, Hèctor Parra. El proper 28 de gener, a les 20h, al Petit Palau, dins del Palau de la Música.

Amb un repertori principalment amb obres del propi Hèctor Parra, el concert estarà dividit en tres seqüències. La primera concentrarà dues peces de piano sol, Quatre Miniatures i Nocturne (inspirada en la Constellation núm. 13 de Joan Miró), i una a quatre mans, Love-Life After Architecture (estrena nacional); tot obres de Parra.

La seqüència II posarà a prova els límits del piano. Amb una introducció semi-improvisada a quatre mans, prosseguirà el Preludi en Sol m. Núm XVI de Johann Sebastian Bach, abans d’una altra transició per a piano també a quatre mans. Aquesta part s’acabarà amb la Sarabande de l’òpera Les Bienveillantes, per a dos pianistes i un piano – una altra estrena nacional- i una altra peça de Bach, Sarabanda en Sol M.de la Suite Francesa Núm. 5.

La última seqüència serà una peça sencera d’Hèctor Parra mai interpretada anteriorment en públic. Una obra de 8 minuts anomenada Reminiscències de l’òpera Orgia. Un final molt especial d’un concert a quatre mans on els dos pianistes mostraran la seva àmplia experiència i complicitat junts.

El compositor i pianista Hèctor Parra

El cicle Km0 de BCN Clàssics concentra un total de tres concerts per donar visibilitat a intèrprets i autors del nostre país. El passat 26 de novembre va donar el tret de sortida de la mà de la pianista asturiana Noelia Rodiles, i el 22 de desembre va ser el torn del guitarrista Feliu Gasull acompanyat de Sílvia Pérez Cruz. El cicle és paral·lel a la temporada 22/23 de BCN Clàssics, que segueix programant els millors solistes i orquestres internacionals.

Tots els concerts del cicle Km0 de BCN Clàssics es duen a terme a les 20h al Petit Palau, dins el recinte del Palau de la Música. Aquests són gratuïts per als abonats, per reconèixer la seva fidelitat i confiança. Les entrades per al públic general tenen un preu estàndard de 25€. 

Fitxa del concert.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet