ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Neix el festival ClàssicAND per fer a Andorra referent

17/3/2023 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/97854/neix-el-festival-classicand-per-fer-a-andorra-referent 

Neix el festival ClàssicAND, que vol agrupar l’oferta de música clàssica que hi havia al país, amb l’objectiu de posicionar al país com a referent en aquest tipus de festivals. Així doncs, amb la cita es pretén «posicionar el país des del punt de vista cultural més enllà de les cites esportives i buscar un altre tipus de turista», tal com va argumentar ahir el ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, Jordi Torres.

Així doncs, la cita es durà a terme entre el 2 i l’11 de juny d’enguany i comptarà amb vuit propostes personalitzades per a Andorra, tal com ha explicat la ministra d’Esports en funcions, Sílvia Riba.
L’esdeveniment té lloc dins de la temporada de música d’Andorra la Vella i de l’Ordino Clàssic, i neix gràcies a la unió del Govern, els comuns d’Ordino i d’Andorra la Vella, MoraBanc i Crèdit Andorrà, a més de la col·laboració del Consell General.

El director artístic de l’esdeveniment és Joan Antoni Rechi, que va programar un festival que «ha de servir per donar el tret de sortida» a altres cites que es duen a terme a altres llocs en l’època estival.

Així doncs, artistes de gran nivell es donaran cita en el festival, que inclourà propostes obertes a tothom. Alguns dels artistes destacats són Carmela Remigio i Asude Karayvus, Valentin Dityuk, Anita Rachvelishvili, Yoann Bourgeois i la companyia Vertigo Dance Company.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet